Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 березня 2019 року 11:52

Урок Мужності для учнів Пирятинського ліцею

1 березня в Пирятинському ліцеї керівник гуртка В’ячеслав Курган, керівник Союзу десантників Полтавщини Василь Слив’як  та курсанти гуртка ,,Юні десантники“, який заснований Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді, для учнів 7-11 класів провели урок Мужності, у ході якого розповіли про важливість патріотичної самосвідомості у нелегкі часи для України, продемонстрували макети різних видів зброї, відповіли на запитання дітей.

Школярі дізналися, що юнаки та дівчата у гуртку ,,Юні десантники“  здобувають навички з таких питань: фізична підготовка, рукопашний армійський бій, вогнева підготовка, вивчення характеристик вогнепальної зброї, стройова підготовка, топографія, тактична та медична  підготовка, підготовка роботи з радіостанціями, повітряно-десантна підготовка, відпрацювання стрибків з парашутом.

Влітку під егідою клубу ,,Гвардія“ для  вихованців організовується робота  літнього військово-спортивного табору. Протягом тижня гуртківці мають можливість відпрацювати практичні навички військової справи під час денного та нічного навчання з таких видів: несення караулів, бойові стрільби, укладання парашутів, особисте маскування, гірська підготовка.

Для декого з учнів зустріч була просто цікавою й захопливою, для декого корисною і пізнавальною, але жодного не залишила байдужим.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua