Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 лютого 2019 року 16:40

Комунальне підприємство „Каштан“ прозвітувало про свою роботу за 2018 рік

28 лютого відбулося чергове засідання виконкому Пирятинської міської ради. Одним із основних планових питань засідання – звіт КП „Каштан“ про виконання фінансового плану і господарську діяльність підприємства за 2018 рік.

Аналіз показників виконання фінансового плану  КП „Каштан“ свідчить, що план по доходах за  2018 рік виконано на  118,1%. На перевиконання плану вплинуло введення нового тарифу по вивезенню твердих побутових відходів та за рахунок розширення абонентської мережі, надання  послуг  автовишки, автогрейдера, екскаватора Борекс.   Протягом звітного періоду  КП „Каштан“ проводив роботи по житловому фонду: відремонтував покрівлю будинку по вулиці Короленка, 15 та електричні щитові в будинках по вулиці Європейська, Полтавська; провів поточний ремонт  вуличного освітлення 9 об’єктів Пирятинської ОТГ, тощо.

Далі керівник-адміністратор Центру надання адміністративних послуг Людмила Коваль ознайомила із змінами та доповненнями, які пропонується внести до рішення виконкому міської ради від 26.07.2017 № 171. Зокрема, доповнити перелік послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг виконкому міської ради. У першу чергу, вони стосуються паспортних: видачі ID-карток та закордонних паспортів, прийому документів для отримання путівок в оздоровчий період у табори відпочинку, видачі довідок для отримання соціальних виплат, реєстрації місця проживання.

Члени виконкому розглянули питання про погодження перевізнику ПрАТ „Пирятинське АТП-15343“ тарифу на послугу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 3 „Ринок-АС 1“ (вул.Гагаріна через вул.Київська). Рішенням визначено, що вартість проїзду на цьому маршруті становитиме 5 грн.

Обговорили та затвердили робочий проект „Реконструкція та впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в Пирятинському ліцеї“. Загальна кошторисна вартість проекту становить 20968,050 тис. грн.

Члени виконавчого комітету надали тимчасовий дозвіл на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі живими квітами, розглянули питання про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки та взяття на квартирний облік.

За пропозицією члена виконкому міської ради Віктора Бугайова обговорили питання щодо передачі витрат з реконструкції мережі водовідведення із влаштуванням каналізаційно-напірної станції в Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №4 на баланс навчального закладу та про подальші кроки у сфері поводження з твердими побутовими відходами на території Пирятинської міської ОТГ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua