Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 лютого 2019 року 11:24

Муніципальна координаційна платформа з розвитку „Енергетична та кліматична трансформація“

26 лютого у місті Славутич Київської області відбулося перше робоче засідання  Муніципальної координаційної платформи з розвитку „Енергетична та кліматична трансформація“.

У заході взяли участь представники Європейського Союзу, національні та територіальні координатори проекту „Угода мерів“, а також представники органів місцевого самоврядування - підписанти „Угоди мерів“ із  Славутича, Тетієва, Вознесенська, Чернігова, Тернополя, Житомира, Пирятина, Кременчука, Слов’янська, Обухова, Білої Церкви, Бучі, Березані, Чорткова, Чугуєва, Енергодару, Голої Пристані, Фастова, Кропивницького, Миргорода.

Національний експерт проекту ЄС в Україні „Угода мерів – Схід“ Оксана Кисіль представила склад керуючого комітету Муніципальної платформи, до якої, за результатами голосування, увійшов і голова Пирятинської міської ради Олексій Рябоконь.

Керівник проекту ЄС в Україні „Угода мерів – Схід“ Крістоф Фрерінг презентував затверджену концепцію Муніципальної координаційної платформи та робочий план на 2019 рік.

Відбулася церемонія підписання мерами Миргорода, Пирятина, Славутича, Тетієва, Вознесенська, Голої Пристані, Чорткова, Енергодара, Баранівки згоди на участьу складі Муніципальної платформи.

Основними завданнями Муніципальної платформи з розвитку „Енергетична та кліматична трансформаціяє створення діалогу між представниками муніципалітетів та державними органами влади, які впливають на реалізацію енергетичної політики, залучення міжнародних та українських банків, донорів, бізнесу у розвитку публічно-приватного партнерства при плануванні та реалізації енергетичної політики, створення комунікаційної площадки обміну досвідом та кращими практиками в питаннях сталого енергетичного розвитку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua