Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 лютого 2019 року 16:28

Виконавчі органи міської ради прозвітували про свою роботу в 2018 році

27 лютого відбулося пленарне засідання сорок дев’ятої сесії Пирятинської міської ради, на якому підведено підсумки роботи виконавчих органів міської ради за минулий рік.

Керівники структурних підрозділів звітували про виконання повноважень у сфері соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету, будівництва, житлово-комунального господарства, земельних відносин, освіти, культури, фізичної культури і спорту, охорони здоров’я і соціального захисту. Підбиваючи підсумки, міський голова Олексій Рябоконь наголосив, що є багато можливостей покращити життя громади, але це можна зробити лише спільними зусиллями працівників муніципалітету, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та громадськості. Спільно обговорюючи проблеми, шукаючи шляхи їх вирішення та приймаючи разом рішення, громада буде спроможною та успішною. Також міський голова озвучив основні напрямки і завдання на 2019 рік.

У ході засідання депутати затвердили звіти про виконання Плану соціально-економічного розвитку та виконання бюджету міської ОТГ. Затвердили  низку програм на 2019 рік, а саме: „Сучасне оснащення рятівника – запорука надійного порятунку людей“, „Створення місцевого резерву для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на території Пирятинської міської ОТГ“ та Програму реалізації проектних пропозицій громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської ОТГ. Крім того, внесли зміни до бюджету міської ОТГ на 2019 рік та до діючих програм: розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській ОТГ;  розвитку освітлення в Пирятинській міській ОТГ.

З метою здійснення заходів із покращення системи водопостачання та водовідведення, забезпечення населення громади якісними послугами по водопостачанню, сесія затвердила Стратегію розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2024 року.

Далі депутати прийняли рішення про співфінансування проекту „Будівництво каналізаційного колектору та реконструкція мережі водовідведення в м.Пирятин Полтавської області“ та установили нові ставки туристичного збору на 2019 рік.

Прийнято 20 рішень із земельних питань, зокрема, надано дозвіл 17 учасникам бойових дій на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Дискусію між присутніми викликало питання  про передачу витрат з реконструкції мережі водовідведення із влаштуванням каналізаційно-напірної станції в Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 4 на баланс навчального закладу. Начальник відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Тарас Ільченко надав роз’яснення, що рішення сесії необхідне для того, щоб енергетики мали законну підставу підключити об’єкт до електромережі. Проте рішення не було прийняте. Крім того, не прийнято ще ряд питань.

У „Різному“ керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лариса Кочур проінформувала депутатів про стан відвідування членами виконкому засідань виконавчого комітету Пирятинської міської ради у 2018 році.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua