Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 лютого 2019 року 18:34

Представлено Стратегію розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади

20 лютого в Пирятинському центрі дитячої та юнацької творчості обговорили проект Стратегії розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2024 року. Презентували Стратегію громадськості заступник міського голови Максим Варава та консультанти - експерти Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO.

У заході взяли участь депутати Пирятинської міської ради, члени виконавчого комітету, керівники навчальних закладів, представники засобів масової інформації та громадськості.

Метою Стратегії є забезпечення населення громади якісними і надійними послугами водопостачання, належним рівнем санітарії та водовідведення. А також підвищення ефективності діяльності КП „Пирятинський міський водоканал“ у сфері питного водопостачання.

Реалізація Стратегії розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської ОТГ на період до 2024 року буде відбуватись через внесення відповідних заходів до щорічної програми економічного та соціального розвитку, обласних цільових програм (у т.ч. програми „Питна вода Полтавщини“ на 2011 – 2020 роки»), також через підготовлені проекти розвитку до Державного фонду регіонального розвитку та заявки на учать у проектах міжнародної технічної допомоги (МТП).

Одним із завдань, яке ставлять експерти DESPRO перед комунальним підприємством – це запровадження системи управління активами. Консультанти - експерти DESPRO передали комунальному підприємству „Пирятинський міський водоканал“ ноутбук з програмним забезпеченням QGIZ для ведення обліку активів підприємства.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua