Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 лютого 2019 року 16:09

У підготовці до чергової сесії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, вчора, 20 лютого, працювала постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У засіданні взяли участь голови інших постійних комісій міської ради. Було розглянуто дев’ять питань порядку денного.

Під час розгляду питання про затвердження Програми „Сучасне оснащення рятівника – запорука надійного порятунку людей“ на 2019 рік начальник Пирятинського районного сектору ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Юрій Клименко поінформував присутніх про необхідність придбання мотопомпи для відкачування води. Комісія рекомендувала винести проект Програми на розгляд бюджетної комісії та затвердити на черговій сесії міської ради.

Далі начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради Марина Зергані ознайомила депутатів із змінами, які пропонується внести  до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2019 роки та Програми розвитку вуличного освітлення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2019 роки. Комісія рекомендувала відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради розробити графік виконання запланованих робіт з орієнтовним терміном їх реалізації.

Начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради Євгеній Крагель повідомив, що розроблена проектна заявка щодо будівництва каналізаційного колектору та реконструкції мережі водовідведення в місті Пирятин для участі в конкурсі Державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту складає більше 7 млн. грн. Комісія схвалила проект та рекомендувала винести на розгляд бюджетної комісії.

Розглянувши звернення Олега Лук’яновича щодо передачі в оперативне управління ОСББ модульної котельні, яка забезпечує теплопостачання будинків по вулиці Європейська, 4а та 4б, депутати рекомендували відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради спільно із юридичним відділом розробити проект Положення про порядок передачі котельні.

Крім того, розглянули та рекомендували винести та затвердження сесії питання про затвердження Стратегії розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2024 року. Питання щодо затвердження Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників підприємств, що належать до комунальної власності Пирятинської міської ради вирішили доопрацювати.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua