Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 лютого 2019 року 17:54

На черговому засіданні виконкому

14 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 21 питання. Проте, розгляд питань про виконання фінансових планів та господарську діяльність комунальних підприємств перенесений на позачергове засідання, яке відбудеться 15 лютого.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда проінформувала про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 2018 рік за доходами та видатками. Зазначила, що доходна частина бюджету з урахуванням міжбюджетних трансфертів та власних надходжень бюджетних установ, виконана на 101,1%; видаткова частина бюджету -  на 95,6%. Схвалено проект рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Підбито підсумки роботи за 2018 рік структурними підрозділами виконавчого комітету міської ради: відділом управління комунальною власністю, відділом містобудування,   архітектури та житлово-комунального господарства, відділом бухгалтерського обліку та звітності, відділом із земельних та екологічних питань. Їх презентації відобразили головні завдання та напрями роботи, які були реалізовані впродовж звітного періоду.

Для виконання повноважень у сфері цивільного захисту та запобігання надзвичайним ситуаціям головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Роман Педяш презентував план   основних  заходів  цивільного захисту Пирятинської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у Полтавській області на 2019 рік.

Крім того, були розглянуті ряд соціальних питань та питань впорядкування адресного господарства міста.

Заступник міського голови Максим Варава поінформував присутніх про проведені роботи по реконструкції мережі водовідведення із влаштуванням каналізаційно-насосної станції в Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4. До цієї каналізаційно-насосної станції підключені приміщення школи естетичного виховання, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 та районний Будинок культури.

Насамкінець директор Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Лариса Шкурупій поінформувала про етапи проведеного ремонту спортивного залу навчального закладу та його стан на сьогодні. Обговорили шляхи усунення недоліків, які з’явилися після зимових канікул.

        Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua