Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 лютого 2019 року 10:33

Здано перший гуртожиток для 72 ОМБР ім.Чорних Запорожців

Для 72-ї механізованої бригади було здано в експлуатацію перший гуртожиток для військовослужбовців контрактної служби.

Напередодні бригада повернулась із зони проведення військової операції на Донбасі та новосели вже заселились до будівлі.

Двоповерхова будівля гуртожитку поліпшеного типу призначена для розміщення 125 бійців у 25 кімнатах. На кожні дві кімнати розміщений окремий санвузол та душова.

Загалом для 72-ї бригади здійснюється будівництво ще трьох таких гуртожитків, які також перейшли на фінішну пряму будівництва – тут здійснюється підключення комунікації, а також проводяться внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, тому незабаром в них також заселяться військовослужбовці.

 

Також 72-а механізована бригада у жовтні минулого року перейшла на нову систему харчування, що окрім нового каталогу продуктів включає в себе відновлення фондів їдалень.

Загалом у пункті постійної дислокації 72-ї бригади відбувається реконструкція трьох їдалень.

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ 72 БРИГАДИ ПРОЙДУТЬ НАВЧАННЯ ЗА СТАНДАРТАМИ НАТО

Військовослужбовці 72 бригади ім. Чорних Запорожців пройдуть навчання за стандартами НАТО під керівництвом інструкторів провідних армій світу. Про це заявив Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко:

«Відразу після відпочинку і реабілітації необхідно розгорнути повномасштабну підготовку бригади до виконання завдань за призначенням. Я знаю, що скоро у вашій військовій частині будуть проведені заходи щодо доукомплектування особового складу, озброєння і військовою технікою. Розпочнеться навчання особового складу за стандартами країн-членів НАТО, зокрема, під керівництвом інструкторів провідних армій світу».

Стань воїном за стандартами НАТО!
З питань підписання контракту з 72 бригадою ім. Чорних Запорожців: +380933716043

72 БРИГАДА ВІДНОВЛЮЄ ОЗБРОЄННЯ ТА ТЕХНІКУ

Після прибуття в пункт постійної дислокації військовослужбовці бригади Чорних Запорожців почали проводити комплекс заходів по відновленню озброєння та військової техніки, яка експлуатувалася під час виконання бойових завдань. Командири підрозділів та особовий склад нашої бригади сумлінно виконують поставлені задачі, адже справна техніка - запорука успішного виконання бойових завдань. Процес відновлення тривав і в зоні проведення Операції об'єднаних сил.

Силами ремонтно-відновлювального батальйону нашої бригади Чорних Запорожців відремонтовано 34 одиниці ракетно-артилерійського озброєння та техніки, 56 одиниць бронетанкового озброєння, 72 одиниці автомобільної техніки. Силами технічного забезпечення старшого начальника відновлено 4 одиниці ракетно-артилерійського озброєння, 113 одиниць стрілецької зброї, 18 одиниць бронетанкового озброєння та 5 одиниць автомобільної техніки.

Силами державних підприємств відновлено 1 одиницю ракетно-артилерійського озброєння, 8 одиниць бронетанкового озброєння та 9 одиниць автомобільної техніки.

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ - 72 БРИГАДА ІМ.ЧОРНИХ ЗАПОРОЖЦІВ

72 механізована бригада – це військове формування сухопутних військ Збройних сил України. Розміщується у місті Біла Церква Київської області. Бригада створена в 2002 році на базі 72-ї гвардійської механізованої дивізії, що у свою чергу веде історію від 72-ї гвардійської мотострілецької дивізії.

З 2014 року бригада брала участь у війні на сході України у складі сил Антитерористичній операції.

 

За інформацією Пирятинського районного військового комісаріату

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua