Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 лютого 2019 року 18:54

Із засідання освітянської комісії

11 лютого у конференц-залі Пирятинського ліцею відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, за участю депутатів Пирятинської районної ради, обраних від міста.

Заступник міського голови Раїса Андрейщук повідомила, що до міської ради надійшло звернення жителів Пирятина, щодо намірів районної ради при передачі районного Будинку культури розподілити бібліотечний фонд центральної бібліотечної системи між сільськими радами. Ця інформація була опублікована в районних ЗМІ. Заступник голови районної ради Олексій Гусак зазначив, що на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування лише обговорювалося це питання, ніяких рішень з приводу цього не приймалося.

Комісія рекомендувала Пирятинській районній раді терміново надати відповідь на лист Пирятинської міської ради від 10.01.2019 року стосовно намірів районної ради здійснити передачу установ: районного Будинку культури, дитячої та дорослої бібліотеки разом із основними засобами та матеріальними цінностями, а також надання довідки спеціалізованої організації про технічний стан приміщення районного Будинку культури. Також вирішено створити спільну робочу групу за участю депутатів районної та міської рад та напрацювати алгоритм передачі зазначених установ. Цю роботу провести до 27 лютого поточного року.

При розгляді питання щодо експлуатації міні-футбольного майданчика Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 комісія рекомендувала дирекції школи відновити огорожу на майданчику та встановити камери відеонагляду для виявлення тих громадян, які систематично псують шкільне майно.

Насамкінець обговорили питання щодо облаштування системи вентиляції та утеплення стелі спортивного залу Пирятинської загальноосвтньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Директор закладу  Лариса Шкурупій поінформувала присутніх про проведену роботу щодо виявлення причин появи плісняви в спортивному залі та ознайомила з результатами лабораторних досліджень змивів. Рекомендовано керівництву школи забезпечити регулярне провітрювання та дотримання належного температурного режиму в спортивному залі. Підрядній організації усунути виявлені недоліки відповідно до дефектного акту від 19 грудня 2018 року, провести обробку приміщення антигрибковими засобами. Після проведення цих заходів, замовити Пирятинському районному лабораторному відділенню Лубенського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи „Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України“ повторне обстеження санітарного стану спортивного залу. Винести на розгляд бюджетної комісії питання щодо виділення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації на облаштування системи вентиляції, утеплення стелі та реконструкції системи опалення.

Крім того, розглянуто ряд інших питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua