Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 жовтня 2015 року 23:00

На засіданні виконкому

07 жовтня у міській раді проведено позачергове засідання виконавчого комітету. Одним з найважливіших питань, розглянутих на виконкомі, було питання про хід підготовки житлово-комунального господарства міста, дошкільних навчальних закладів Пирятинської міської ради до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років. Інформувала начальник відділу будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Оксана Порва. В обговоренні взяли участь завідуючі дошкільними навчальними закладами міста, керівники комунальних підприємств міста, ПП „Хазар-2007“ та ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“.

Основні зауваження, висловлені керівництвом міської ради, стосувалися роботи КП „Каштан“ та стану готовності житлового фонду до осінньо-зимового періоду. КП „Каштан“ зобов’язано прискорити роботи по заміні вхідних дверей у багатоквартирних будинках, ремонту покрівель у будинках по  вул. Леніна, 14 та Коцюбинського, 33, мережі освітлення під’їздів будинку по вул. Полтавська, 10.

У зв’язку з придбанням нового сміттєвоза наголошено на важливості розширення мережі збору та вивезення ТПВ з облаштуванням контейнерних майданчиків по вул. Кулініча та Завокзальній.

Крім того, керівники підприємств теплового господарства доповіли про стан готовності до опалювального сезону. Для покращення платіжної дисципліни та збору коштів по проплаті за надані послуги з теплопостачання ПП „Хазар-2007“ рекомендовано з 9 жовтня здійснювати виїзні прийоми громадян працівниками підприємства за місцем проживання громадян по вул. Червоноармійській, 4А та 4Б.

ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ зобов’язано вжити термінових заходів по виконанню міської цільової програми щодо встановлення теплових лічильників у багатоквартирних житлових будинках.

 Пирятинською міською радою продовжуються роботи по освітленню вулиць нашого міста. На виконкомі затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва об’єкта „Реконструкція вуличного освітлення в м.Пирятин Полтавської області” у сумі 139,326 тис. грн. Освітлення буде влаштовано по вул. Жовтнева  протяжністю 1800 м.п. зі встановленням  25 світильників. Роботи планується провести  до кінця жовтня цього року.

Крім того, на розгляд та обговорення членів виконкому було винесено колективне звернення-претензію мешканців багатоповерхового житлового будинку по вул. Червоноармійська, 155А щодо незаконного використання підвального приміщення багатоквартирного будинку.

Також на засіданні виконкому розглянуто ряд питань, що стосуються квартирного обліку та соціального захисту громадян.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися в рубриці „РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua