Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 лютого 2019 року 19:06

Відбулося засідання постійних комісій з питань енергоефективності та енергозбереження

01 лютого приміщені Центру дитячої та юнацької творчості  відбулося спільне засідання комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи за участю голів інших постійних комісій.

Питання про стан проведення капітального ремонту спортивного залу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 знято з порядку денного у зв’язку з тим, що на засідання не зміг прибути проектант. Дане питання планується розглянути 04 лютого.

Депутати розглянули питання про заходи з енергоефективності та енергозбереження в міській об’єднаній територіальній громаді. Відділом управління комунальною власністю виконавчого комітету міської ради представлено презентаційний матеріал щодо аналізу використання енергетичних ресурсів об’єктами комунальної власності, які фінансуються з бюджету міської ОТГ. Детально було обговорено енергоефективні заходи, які впроваджувалися протягом 2017-2018 років на об’єктах громади, та отриманий від них економічний ефект. Визначено об’єкти з найбільшим та найменшим питомим споживанням енергоресурсів.

Запрошені на засідання представники ПП „Київсоцсервіс“  (м.Київ) представили новітні розробки в сфері енергоефективності, зокрема, інноваційні конфорки для електричних плит, керамічні плити для обігріву приміщень та економні розпилювачі води для змішувачів. Таке обладнання вже використовується у м.Тростянець. Голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Василь Войпанюк запропонував заступнику міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Максимові Вараві організувати поїздку фахівців виконавчого комітету та депутатів Пирятинської міської ради в м.Тростянець  для вивчення можливості запровадження зазначених новітніх розробок у наших закладах.

Крім того, представникам ПП „Київсоцсервіс“ надано результати енергоаудиту шести комунальних закладів, проведеного в рамках реалізації проекту „Енергоефективність в громадах“, для надання пропозицій стосовно термомодернізації цих об’єктів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua