Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 лютого 2019 року 07:59

Відбулося засідання сорок сьомої сесії Пирятинської міської ради

31 січня відбулося пленарне засідання сорок сьомої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання.

На початку засідання заступник міського голови Ігор Шикеринець проінформував присутніх про роботу виконавчих органів міської ради у міжсесійний період.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Затверджено 48 звітів про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм Пирятинської міської ради у 2018 році.

Тривале та напружене обговорення викликало питання про внесення змін до Програми покращення благоустрою Пирятинської ОТГ на 2019 рік. Директор КП «Каштан» Віталій Скочко повідомив, що зміни пов’язані з необхідністю перерозподілу коштів у межах Програми, оскільки фінансові ресурси, передбачені на прибирання снігу та льоду, майже вичерпані. Проте керівнику комунального підприємства не вдалося переконати більшість депутатів, тому під час голосування дане питання не набрало необхідної кількості голосів.

За пропозицією голови постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг Олексія Хоменка, депутати підтримали рішення провести позачергову сесію з цього питання на наступному тижні.

Крім того, затверджено план роботи міської ради на 2019 рік, внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади та плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на поточний рік.

Прийнято 28 рішень із земельних питань, зокрема, надання та затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Наостанок, депутати підтримали депутатський запит голови постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Василя Войпанюка до Полтавської облдержадміністрації щодо будівництва полігону твердих побутових відходів на території Пирятинської ОТГ.

У цілому прийнято 80 рішень. Завдяки якісній підготовці до пленарного засідання, детальному розгляду проектів рішень на постійних комісіях голосування за більшість питань порядку денного проходило без додаткового обговорення.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua