Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 жовтня 2015 року 22:42

Міжмуніципальне співробітництво: моделі розширення прав і можливостей місцевого самоврядування

1 жовтня відбулася Регіональна конференція „Міжмуніципальне співробітництво: моделі розширення прав і можливостей місцевого самоврядування“. Організаторами конференції були Європейський Союз і Рада Європи у рамках програмного співробітництва Східне партнерство.

У заході взяли участь експерти країн учасників парнерства (Арменія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Україна та Білорусь), від Пирятинської міської ради – міський голова Олексій Рябоконь.   

У ході конференції було підписано Меморандум між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціацією міст України та Радою Європи про співробітництво у сфері підтримки процесу об’єднання територіальних громад та створення сприятливого середовища для проведення реформи місцевого самоврядування і забезпечення широкої підтримки децентралізації влади в Україні, зокрема через сприяння діяльності офісів реформ.

На конференції експертами з Азербайджану, Грузії, Молдови, Німеччини, України та Білорусі  був презентований досвід щодо всебічного розвитку міжмуніципального співробітництва і можливість  їх практичного застосування у країнах-учасниках.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua