Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 жовтня 2015 року 15:34

Зустріч із жителями Мікромістечка

В п’ятницю, 2 жовтня, відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя та головного інженера ДП „НДІ „Проектреконструкція“ Віктора Скальського  із головою ОСББ Множинською Анною та мешканцями Мікромістечка  з приводу вирішення проблеми  централізованого відведення стічних вод з масиву Завокзалля. Жителям будинків було запропоновано для розгляду декілька варіантів можливого прокладання каналізаційних труб.

Міська рада має наміри приєднати нову каналізаційну мережу житлових будинків мікрорайону  та об’єктів  виробничо-соціальної сфери по вулицях Калініна та Коцюбинського.

Проте основною проблемою цього району є стиснені умови пролягання труб, тому однією із запропонованих ідей є безтраншейне прокладання, яке не потребує розгорнутого будівництва та не буде перешкоджати жителям пошкодженим вуличним покриттям.

Наразі представлено чотири ідеї. Після підготовки передпроектних пропозицій буде надано кошторис до них. Одним із потенційних варіантів розглядатиметься можливість прокладання каналізаційної мережі поетапно, що дасть змогу скоротити термін її облаштування від будинків Мікромістечка, які мають найбільш гостру проблему водовідведення. Також для скорочення термінів будівництва та оптимізації витрат міською радою будуть проводитися заходи по залученню коштів з інших джерел.

Після розробки передпроектних пропозицій та їх кошторисної вартості до кінця року на громадських слуханнях за участю мешканців житлового масиву Завокзалля буде винесено питання остаточного вибору версії проекту каналізування.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua