Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 червня 2015 року 16:53

Рада підприємців при виконкомі міської ради розпочала свою роботу

16  червня 2015 року  відбулося засідання Ради підприємців при виконкомі Пирятинської міської ради  в поновленому  складі за участю міського голови  Олексія Рябоконя  та працівників міської ради.

Метою проведення цього зібрання  є активізація роботи з підприємцями міста, налагодження співпраці між владою та суб’єктами господарювання, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу на території Пирятинської міської ради.

Міський голова звернув увагу присутніх на плани міської ради на 2015 рік та бажання залучати до різних видів робіт та  надання послуг саме місцевих суб’єктів господарювання, адже це сприятиме і зайнятості населення, і покращенню фінансового стану працюючих, і розширенню спектру послуг у різних сферах діяльності і  наповненню міського бюджету.

На засіданні  Ради підприємців одноголосно було обрано головою Ради підприємців при виконкомі міської ради Снаговського Олександра Олександровича (фізичну особу-підприємця).

Заступник міського голови з питань діяльності виконкому  Ігор Шикеринець  запропонував членам Ради підготувати  проблемні питання, які виникають при здійсненні господарської діяльності на території міської ради, щоб  в подальшому планувати  роботу  Ради підприємців, і в разі необхідності виносити  такі  питання на обговорення на засідання  виконкому міської ради.

З метою отримання зворотнього зв’язку з підприємницьким загалом   провідним спеціалістом з  економічних питань виконкому міської ради Любов’ю Тараненко було ознайомлено членів ради з проектом рішення  сесії Пирятинської міської ради „Про місцеві податки та збори на 2016 рік“ (регуляторним актом), які передбачають встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2016 рік, ставок податків для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб на 2016 рік, земельного податку на 2016 рік, розрахунку мінімальної суми орендного платежу за  нерухоме  майно фізичних осіб на території Пирятинської міської ради на 2016 рік.

Після проходження регуляторної процедури, враховуючи зауваження та пропозиції, проект рішення буде розглянутий на сесії міської ради. Ставки податків та збори планується ввести в дію з 01 січня 2016 року.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua