Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 червня 2015 року 19:29

На засіданні виконкому

10 червня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд питань стосовно передачі в оренду комунального майна, присвоєння і впорядкування адреси приміщень, внесення змін до Договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті № 3 та зняття громадян з квартирного обліку.

Крім того, з метою позитивного вирішення колективного звернення мешканців будинків № 5 та 6 по вул. Полтавська, які висловили заперечення щодо розміщення тимчасових споруд для здійснення торгівлі овочами поруч з їхніми будинками, було скасовано рішення виконкому міської ради від 28.01.2015 № 11 „Про погодження місця розташування зблокованих тимчасових споруд в районі житлових будинків № 5, 6 по вул. Полтавська“.

Варто зазначити, що прийняттю такого рішення передував розгляд питання на засіданні виконавчого комітету за участю заявників – мешканців будинків № 5 і 6 по вул. Полтавська та приватних підприємців, які мали намір встановити тимчасові споруди для здійснення торгівлі. Крім того, для прийняття виваженого рішення членами виконавчого комітету було проведено виїзний огляд визначеного місця розташування тимчасових споруд та зустріч із заявниками за місцем їхнього проживання. Тому, йдучи назустріч громаді, розуміючи важливість їхнього бажання мати зелений двір з фруктовими деревами, членами виконкому і було прийнято рішення щодо скасування прийнятого ними у січні рішення.

З метою сприяння розвитку малого та середнього бізнесу на території міської ради, налагодження співпраці між владою і суб’єктами господарювання та ефективного використання можливостей підприємництва прийнято рішення щодо внесення змін до складу Ради підприємців при виконкомі Пирятинської міської ради.

Для організації змістовного відпочинку та дозвілля дітей під час літніх канікул  надано тимчасовий дозвіл на розміщення цирку-шапіто на території стадіону „Ювілейний“.

Детально з прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися у розділі РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua