Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 червня 2015 року 18:40

Відкрито меморіальну дошку М.В.Мельниченку

Сьогодні пирятинці вшанували пам’ять видатної людини, одного із зачинателів краєзнавчого руху Пирятинщини, члена Національної спілки журналістів України, редактора районної газети, автора і редактора літературної збірки „Пирятинщина у прозі й поезії“ та нарисів „Т.Г.Шевченко і пирятинці“ Михайла Володимировича Мельниченка.

Біля будинку, в якому М.В.Мельниченко прожив більше 40 років, відбулося відкриття меморіальної дошки.  Пам’ять про нашого земляка прийшли вшанувати колеги-журналісти, члени Пирятинського районного історико-краєзнавчого товариства, друзі та школярі. 

Право урочистого  відкриття  дошки було надано заступнику міського голови Ігор Шикеринцю та заступнику голови райдержадміністрації Світлані Педь.  

Зі словами вдячності та поваги виступила учасниця народного колективу „Древо“ Надія Роздабара, яка згадала про роки дружби з Михайлом Володимировичем та заспівала його улюблену пісню. Поділились теплими спогадами про часи кропіткої праці і його колеги: літератори, журналісти, краєзнавці. На завершення цього заходу у виконанні Сергія Козіна та Володимира Луценка прозвучала пісня на слова М.Мельниченка про Пирятинський край.  Захід пройшов в теплій дружній атмосфері. Ольга Михайлівна, дружина Михайла Васильовича, подякувала усім, хто прийшов вшанувати працю її чоловіка та пам’ять про нього.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua