Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 червня 2015 року 21:29

Зустрічі з жителями вулиць Цибаня та Кулініча

5 червня 2015 року проведено сходки з жителями вулиць Цибаня та Кулініча за участю міського голови Олексія Рябоконя, спеціалістів міської ради та директора КП „Каштан“ Віталія Скочка.

Основним  питанням зустрічей  було підведення підсумків роботи по завершенню облаштування вуличного освітлення по цих вулицях та обговорення питання забезпечення подальшого  належного санітарного утримання вулиць та прилеглих до садиб територій жителями.

Міський голова проінформував, що завершено будівельно-монтажні роботи та на даний час у Пирятинській філії ПАТ „Полтаваобленерго“ проходить оформлення  дозвільних та реєстраційних документів, після чого буде отримано дозвіл на експлуатацію мережі вуличного освітлення.

Крім того, було відзначено, що співпраця між владою і громадою не може бути односторонньою. Міська рада виконала свої зобов’язання щодо вуличного освітлення, днями буде завершено ямковий ремонт проїжджої частини. Тому, звертаючись до мешканців вулиць Цибаня та Кулініча, наголосив на необхідності приведення ними території вулиць до належного санітарного стану та естетичного вигляду.  Прибиратися повинні як власні дворища, так і прилегла до будинків територія. Було досягнуто домовленості, що мешканці цих вулиць в найкоротший термін організують суботник, приберуть з прилеглих територій будівельні матеріали, вирубають чагарники, викосять траву та приведуть в належний стан узбіччя.

Окремим питанням зустрічі було обговорення шляхів вирішення проблеми щодо збору та вивозу твердих побутових відходів від садиб мешканців вулиць. Одноголосно жителі підтримали пропозицію щодо облаштування майданчиків та встановлення на них контейнерів для збору ТПВ. Скочко В.І. проінформував присутніх про вартість такої послуги, необхідність заключення всіма жителями договорів на вивіз сміття та своєчасність оплати за нього.

Учасники сходок домовилися щодо термінів виконання робіт та участі в них влади і громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua