Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 листопада 2017 року 11:50

На засіданні бюджетної комісії

29 листопада відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Обговорювалися питання щодо внесення змін і доповнень до програм та розглядалися листи від установ та організацій щодо виділення коштів із бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Комісія, зокрема, рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Програми обладнання вузлами обліку теплової енергії (реконструкції системи теплопостачання) житлових будинків міста Пирятина на 2017 рік і виділити із бюджету міської об’єднаної територіальної громади 38,5 тис. грн. для того, щоб на умовах співфінансування з мешканцями будинку № 4Б по вул. Європейська забезпечити цей будинок засобом обліку тепла.

Підтримано клопотання Пирятинського Центру первинної медичної допомоги щодо виділення коштів на забезпечення сімейних лікарів та педіатрів комп’ютерною технікою, а також клопотання Станції екстреної медичної допомоги щодо придбання медичної уніформи для працівників підстанції. Однак, зважаючи на те, що ці установи фінансуються із бюджетів інших рівнів, до кінця бюджетного року залишилися лічені дні і є ризик, що кошти не будуть освоєні, комісія рекомендувала профінансувати зазначені потреби у новому році.

Розглянуто лист батальйону спецпризначення „Полтава“ щодо виділення коштів на ремонт мікроавтобуса. Це клопотання відхилено, тому що структура, якій підпорядкований батальйон, не зверталася до міської ради з листом щодо фінансової підтримки, а напряму перерахувати кошти неможливо, оскільки батальйон не має ні бухгалтера, ні розрахункового рахунку.

Крім того, комісія узгодила проекти рішень щодо внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади та структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради, щодо затвердження Бюджетного регламенту Пирятинської міської ради, розміру вартості харчування дітей у дошкільних навчальних закладах тощо.

Ряд питань знято з розгляду для доопрацювання. Це стосується, зокрема, Програми підтримки народжуваності у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua