Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 листопада 2017 року 11:11

Створення екологічної свідомості у дітей дошкільного віку

Відповідно до плану роботи відділу освіти Пирятинської міської ради продовжила роботу Авторська творча майстерня для вихователів дошкільних навчальних закладів. Захід відбувся днями в центрі розвитку дитини „Долоньки“.

У нинішній час дитина дошкільного віку активно пізнає всі сфери людського життя, а особливо цікавиться природним середовищем. Її допитливість охоплює все: від способу життя найдрібнішої комахи до влаштування Всесвіту.

Саме питанню екологічного виховання колектив  ДНЗ №7 „Червона шапочка“ приділяє велике значення, тому вже не один рік працює над умовами створення екологічної свідомості у дітей дошкільного віку, відповідно до їх потенційних можливостей, і ставить перед собою завдання не лише пояснити дітям чому небо блакитне, а трава зелена, а й  навчити її цінувати й оберігати природні ресурси, усвідомлювати наслідки своєї діяльності для довкілля.

Захід пройшов у формі квесту і дав можливість учасникам перевірити свої знання з екології, відчути себе в ролі екологознавця, розкрити в конкурсах свої творчі здібності. Колектив поділився педагогічними знахідками з цього питання, ознайомив з розвивально–ігровим середовищем, створеним дошкільним закладом. Педагоги організували виставку дидактичного матеріалу з екології.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua