Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 листопада 2017 року 19:04

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради

29 листопада  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Членами виконкому було прийнято рішення щодо припинення піклування над дитиною, позбавленої батьківського піклування, та влаштування її в комунальний заклад „Центр соціально-психологічної реабілітації  дітей“  Полтавської обласної ради. Також прийняті рішення про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради та Олександрівського сільського клубу. Затверджено Положення про конкурс „Краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств установ та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської міської ради до Нового 2018 року“.

Крім того, членами виконкому розглянуто ряд питань та прийняті відповідні рішення про безоплатну передачу квартир у спільну часткову власність,  про впорядкування адрес та присвоєння нумерації квартир у житлових будинках, затверджені проектно-кошторисні документації.

На засідання виконавчого комітету була запрошена головний лікар Пирятинського центру первинної медичної допомоги Ірина Дядькова, яка поінформувала про стан виконання Урядової програми „Доступні ліки“ на території Пирятинської об’єднаної територіальної громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua