Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 листопада 2017 року 18:24

Пирятинська міська рада отримає геоінформаційну систему від проекту DESPRO

За результатами конкурсу швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”, який фінансується Швейцарською Конфедерацією, Пирятинська ОТГ відібрана до участі у Школі місцевого самоврядування DESPRO-2017. Ціль проекту - покращення якості життя жителів громади. До складу команди-учасниці увійшли міський голова Олексій Рябоконь, керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Олександр Новіков, начальник відділу економічного прогнозування Наталія Троян та депутат міської ради Аліна Мірошніченко.

Навчання в Школі місцевого самоврядування розпочалася ще у вересні з очної сесії. У жовтні тривало дистанційне навчання „Управління проектами місцевого розвитку-7“, який пирятинська команда успішно пройшла, набравши високі бали і показавши системні знання та креативні підходи у вирішення питань щодо проектного менеджменту та стратегічного планування, і була відібрана до участі у другій очній сесії, що тривала протягом минулого тижня.

Тренери-експерти проекту DESPRO були високопрофесійні фахівці. Протягом чотирьох днів учасники Школи DESPRO працювали над темами: можливості для місцевого самоврядування (грантові проекти та програми), залучення інвестицій для розвитку ОТГ, громадський бюджет, бренд як елемент унікальності громади, як забезпечити стійкий розвиток громади, фонд громади – інструмент залучення громади до вирішення місцевих проблем, практичний тренінг з основ публічного виступу, комунікації в громаді, стартапи в інноваційній економіці, маркетинг територій і громад, міжмуніципальне співробітництво для покращення якості послуг у громаді, поводження з ТПВ на рівні громад.

За результатами плідної і активної роботи під час всіх етапів Школи DESPRO команда Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади здобула нагороду: переможець конкурсу „Найкращі з кращих“ серед команд-випускників Школи місцевого самоврядування DESPRO – 2017. Крім цього, міська рада отримає у подарунок програмний продукт: геоінформаційну систему, що дасть можливість створити інформаційну базу стосовно землі та нерухомості, розташованих на території об’єднаної громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua