Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 листопада 2017 року 15:43

Пирятинська міська ОТГ – учасник пілотного проекту Ради Європи

Пирятинська міська рада стала учасником пілотного проекту Ради Європи щодо впровадження сучасних інструментів управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування/. Проект передбачає створення системи управління персоналом із врахуванням нового законодавства та нових підходів до роботи з кадрами.

Минулого тижня керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур взяла участь у семінарі-тренінгу „Сучасні інструменти управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування“, який проходив в рамках Програми Ради Європи „Децентралізація і територіальна консолідація в Україні“ у співпраці з Національним агенством України з питань державної служби.

Чи застосовують у вашій громаді показники якості, ефективності та продуктивності при оцінці персоналу органу місцевого самоврядування? Якими мають бути ці показники, щоб стимулювати розвиток? На ці питання шукали відповіді учасники семінару. Лариса Кочур презентувала досвід Пирятинської міської ради управління людськими ресурсами. Зазначила, що орган місцевого самоврядування повинен бути єдиною системою, організмом, спрямований на чітку та якісну роботу.

Після завершення семінару учасники отримали сертифікати.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua