Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 листопада 2017 року 21:44

Кандидати на посаду директора презентували себе перед батьками та педагогами

Сьогодні в Пирятинському ліцеї відбувся другий етап конкурсного відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора Пирятинського ліцею. Двоє кандидатів Наталія Шерзой та Лариса Пономаренко демонстрували свої публічні презентації перед батьками та педагогічним колективом закладу. Такий підхід в пирятинських закладах застосовується вперше.

Претендентки на посаду директора ліцею розповіли про себе, свою професійну діяльність та представили перспективний план розвитку навчального закладу. Також відповіли на питання батьків та педагогів.

Міський голова Олексій Рябоконь, присутній на зібранні, зазначив, що і для міської ради, і для навчальних закладів головна мета – це надання якісної освіти дітям. Також зауважив, що директор школи має організовувати фінансово-господарську діяльність, науково-виховний процес і всебічний розвиток учнів. Сказав, що деякі плани кандидатів важко буде втілити в життя без фінансової підтримки. Тому після затвердження директора, потрібно збиратися і напрацьовувати подальший план дій.

Далі відбулося голосування батьків та педагогів. Вони могли підтримати, на їхню думку, достойного кандидата або ж не підтримати нікого. Результати голосування будуть враховані комісією під час визначення переможця конкурсу, що відбудеться 28 листопада.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua