Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 листопада 2017 року 16:04

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно в Пирятині

Протягом трьох днів, з 21 по 23 листопада, у Центрі громадського діалогу відбувалися покази документальних фільмів режисерів з різних країн світу. Організувала проведення Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно  Docudays в Пирятині журналіст, волонтер, громадський діяч Альона Гуленко.

Крім показів фільмів, проводилися зустрічі з екологами, правознавцями та фахівцями із соціальної роботи. Приміром, 23 листопада працівник Бюро безоплатної правової допомоги Ольга Сокол та директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка розповіли учням Пирятинського ліцею про права дитини, які найчастіші порушення відбуваються на Пирятинщині та куди дитина може звернутися, у разі порушення її прав. Школярі в свою чергу ставили ряд питань, на які отримали вичерпні відповіді. Тематичні дискусії та обговорення організовуються для того, щоб перегляд фільму спонукав аналізувати порушену в ньому проблему та шукати оптимальні шляхи її вирішення на локальному та державному рівнях.

Головна мета фестивалю - сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні, створювати можливості для кожної людини дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу. Таким чином розвивається критичне мислення, формується активна громадянська позиція та ставлення до людської гідності як до найвищої цінності.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua