Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 листопада 2017 року 17:08

Із засідання постійної комісії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Розглядалося питання внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

Більшість пропозицій вже було обговорено на минулому засіданні, яке відбулося 20 листопада. Зокрема, виділення коштів на потреби навчальних закладів: придбання будівельних матеріалів, комп’ютерної техніки, звукової апаратури, ігрових куточків та іншого. Тому до цих пунктів питань не виникало.

Обговорення викликало додаткове виділення коштів на монтаж шведської стінки у спортзалі Пирятинського ліцею. Попередньо ці роботи не були включені до проекту з ремонту спортивного залу, а відповідно не входили і у вартість. Думки депутатів розділилися: одні були категорично проти додаткового виділення коштів, інші – за, і рекомендували в подальшому, при розробці проектів, враховувати всі нюанси.

Крім цього, обговорили додаткове виділення коштів на заробітну плату працівникам садочків, шкіл та міської ради, оскільки ці статті видатків не забезпечені в повному обсязі. Що стосується оплати праці освітянам, то комісія рекомендувала виділити кошти. Щодо працівників міської ради – питання не погоджено і розглядатиметься на наступному засіданні комісії. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua