Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 листопада 2017 року 10:16

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

З 20 листопада в рамках проведення тижня основ безпеки життєдіяльності рятувальники розпочали проводити тематичні уроки для учнів шкіл міста. Першими лекцію слухали діти Пирятинської загальноосвітньої школи № 1.

Рятувальники розповіли школярам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, про небезпеку, яку несуть вибухові знахідки, про правила поведінки на водоймах. Крім того, всім було вручено інформаційні листівки та пам’ятки на різну тематику. Учні також мали змогу переглянути навчальні відеофільми. По закінченню діти задавали питання, які їх найбільше цікавили, а рятувальники надавали змістовні відповіді, щоб сповна задовольнити дитячу допитливість.

Урок служби порятунку з основ БЖД було проведено цікаво та повчально. Усі присутні переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті, адже як говорить народна мудрість: „Інформований, значить озброєний!“.

Тиждень знань безпеки життєдіяльності - ще одна сходинка в досягненні спільної мети – створення у дітей на все життя стереотипу здорового і безпечного способу життя. Такі заходи також будуть проводитися і в інших загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua