Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 листопада 2017 року 08:20

Із засідання бюджетної комісії

20 листопада в Центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На порядок денний було винесено п’ять питань, які стосувалися фінансових потреб навчальних закладів та інших установ і організацій.

Спочатку члени комісії розглянули лист голови Пирятинської районної державної адміністрації щодо погашення заборгованості за послуги зв’язку пільговим категоріям населення у 2017 році. Мова йшла про суму 123720 грн. Як зазначив начальник Управління соціального захисту населення Володимир Гудзь, у разі не виділення таких коштів, управління знову опиниться заручником ситуації, адже блокуються всі їхні рахунки. Також сказав, що відправлено запит на „Укртелеком“ щодо детального розрахунку за послуги зв’язку пільгових категорій громадян. Зауважив, що держава знову не передбачає грошей на послуги зв’язку пільговим категоріям, а перекладає ці витрати на місцеві бюджети.

Далі члени комісії розглянули листи навчальних закладів Пирятинської міської ради щодо виділення коштів у 2017 році. Здебільшого вони стосувалися будівельних матеріалів, обладнання та новорічних прикрас. Комісія рекомендувала відділу освіти вивчити питання святкової атрибутики в навчальних закладах та придбати їх для всіх, щоб під час новорічного конкурсу заклади були в рівних умовах. Крім цього, було запропоновано до потреб станції юних техніків і центру дитячої та юнацької творчості додати придбання котлів.

Листи комунального підприємства „Каштан“ та Національного природного парку перенесено на розгляд профільних комісій. Питання про внесення змін до бюджету міської ОТГ на 2017 рік буде розглянуто на наступному засіданні бюджетної комісії у четвер, 23 листопада.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua