Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 листопада 2017 року 11:04

Відділ освіти Пирятинської міської ради учасник Всеукраїнського форуму „Молодь та децентралізація влади в Україні“

З метою ефективного впровадження реформи з децентралізації Пирятинська міська рада постійно бере участь у різних проектах, програмах, конференціях та семінарах. Відділ освіти активний учасник тематичних заходів, щоб переносити позитивний досвід та нові знання на впровадження ефективної молодіжної політики в місті Пирятині.

З 14 по 15 листопада відбувся Всеукраїнський форум „Молодь та децентралізація влади в Україні“, організатором якого є Міністерство молоді та спорту України. Метою форуму визначено обговорення актуальних напрямів реалізації молодіжної політики в умовах децентралізації на різних рівнях, обмін досвідом і кращими практиками та напрацювання практичних рекомендацій. Пирятинську ОТГ у форумі представляв головний спеціаліст відділу освіти Вячеслав Смаровоз.

Програма форуму 14 листопада включала тематичні заняття та воркшопи щодо розвитку молодіжної політики в Україні та на регіональному і місцевому рівнях. 15 листопада учасники відвідали сесійну залу Верховної Ради України, де взяли участь у парламентських слуханнях на тему: “Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації”. Більше 200 молодих людей з усієї України, представники громадських організацій, активісти, представники ОТГ, депутати профільного комітету, міністр та заступники міністра молоді та спорту були присутні в залі засідань. Під час засідання було озвучено багато проблем, зокрема відсутність молодіжної політики за всю історію незалежної України. Не втрачає своєї актуальності проблема доступного житла для молодого покоління, але, на жаль, в 2018 році, четвертий рік поспіль, фінансування знову не закладено в бюджет. Особливу увагу учасники зібрання приділили створенню нормативно-правової бази для Молодіжних центрів та пряме фінансування з міських та обласних бюджетів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua