Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 листопада 2017 року 13:50

Жителі будинків 62 і 64 по Європейській з індивідуальним опаленням

Для забезпечення економного споживання природного газу мешканцями багатоквартирних житлових будинків та економії коштів громадян при оплаті послуг з централізованого опалення Пирятинською міською радою було прийнято програми обладнання вузлами обліку теплової енергії та переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення.

Програми були розроблені, тому що жителі міста Пирятина все частіше скаржаться на неякісні послуги з централізованого теплопостачання та високі тарифи на опалення. Як варіанти вирішення проблеми споживачі розглядають обладнання будинків вузлами обліку теплової енергії або ж відмову від централізованого теплопостачання та встановлення системи індивідуального опалення. Особливо актуально питання стало після підвищення тарифів на тепло.

Цього року мешканці двох будинків 62 та 64 по Європейській виявили бажання перейти на індивідуальне опалення. Міська рада підтримала ініціативу та виділила кошти на виготовлення проектної документації і підведення газу до квартир. Решту робіт жителі будинків проводили за власні кошти.

Мешканка будинку 62 Інна радо демонструє змонтовану систему опалення у себе в квартирі. Говорить, що дуже задоволена тим, що вдалося реалізувати проект. Тепер кожен може на власний розсуд вмикати опалення в помешканні та обігрівати житло до тієї температури, яку забажає.

Жителі цих двох будинків кажуть, що навіть деякі труднощі, які виникали в процесі робіт, не псують загального враження та задоволення. Тому щиро дякували міському голові Олексієві Рябоконю та начальнику відділу управління комунальною власністю Тарасові Ільченку за те, що не залишили їх наодинці з проблемою.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua