Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2015 року 16:33

Аби місто було красивим та чистим

Літо – пора квітів, трави та зелені. Приємно прогулюватися вулицями рідного міста, милуючись квітучими клумбами та охайними газонами. Дбаючи про чистоту та красу нашого міста, минулого тижня КП „Каштан“ закінчило роботи по викошуванню газонів на одній із центральних вулиць міста - вул. Червоноармійська. Від учора комунальники продовжили такі роботи по вул. Леніна та на майдані Незалежності. Поряд з косінням бригади з благоустрою прибирають прибордюрну територію вулиці та продовжують висаджувати квіти на  клумбах.

Спеціалістами міської ради проводиться системна робота з власниками торгівельних об’єктів, об’єктів соціально-культурного, спортивного та іншого призначення стосовно дотримання Правил благоустрою та косіння трави на прилеглій до об’єктів  території. Така ж робота проводиться і в приватному житловому сектору міста. за порушення Правил благоустрою та утримання території в неналежному стані передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Шановні пирятинці, цієї неділі православні будуть відзначати церковне свято Трійця. Тож зважаючи на сприятливі погодні умови запрошуємо всіх до активного прибирання своїх дворів, прибудинкових територій та насаджування клумб біля своїх будинків. Зробимо Пирятин чистим та квітучим разом!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua