Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2017 року 18:59

Сильна місцева громада – Соціальна місцева громада

9 листопада в Пирятинській міській раді відбулася зустріч з представником ГО „Бюро соціальних та політичних розробок“ Маріанною Капінус в рамках проекту „Сильна місцева громада – Соціальна місцева громада“ за підтримки Представництва дитячого фонду ООН (INICEF) в Україні. Метою участі у проекті Пирятинської міської ради є покращення діяльності об’єднаної територіальної громади у соціальній сфері, отримання методичної та технічної підтримки.

Сьогодні особливої актуальності набуває удосконалення механізмів моніторингу та оцінки використання коштів у межах програмно-цільового методу фінансування. Під час виконання проекту будуть знайдені нові підходи до планування, розробки, реалізації та моніторингу бюджетних програм у соціальному секторі.

На зустрічі були присутні заступник міського голови Ігор Шикеринець, працівники Пирятинської міської ради, територіального центру, управління праці, служби у справах дітей, БО „Благодійний фонд „Вектор-плюс“, Пирятинської районної організації „Союзу організації інвалідів України“.

Під час засідання було розроблено спеціальний інструмент, що має назву „Паспорт громади“, який дозволить сформувати портрет Пирятинської ОТГ, виявити її потенціал та проблеми, визначити пріоритетні заходи для її розвитку. Також порушено питання, які б варто було вирішити на державному рівні.

„Децентралізація дала нам нові повноваження та більші ресурси і ми повинні використати їх із максимальною ефективністю“, - сказав Ігор Шикеринець та зазначив, що участь у проекті дуже важлива для міської ради, оскільки соціальна сфера – це нова сфера діяльності, яку потрібно вивести на якісний рівень.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua