Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 листопада 2017 року 18:47

Засідання дорадчого комітету з розробки плану дій щодо покращення надання адміністративних послуг

Пирятинська міська рада продовжує реалізацію Проекту Академії  Фольке Бернадотта, який фінансується Шведським агенством з міжнародного розвитку SIDA „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. В рамках цього проекту у Пирятині проводилося дослідження фахівцями соціологічної агенції „ФАМА“ на тему: „Оцінка дотримання принципів верховенства права при наданні адміністративних послуг, пов’язаних із земельною сферою, будівництва і архітектури та комунальної власності у м.Пирятин“.

Наприкінці вересня було презентовано результати дослідження. А 10 листопада експерти соціологічної агенції Мар’яна Малачівська-Данчак та Зоряна Христина прибули до Пирятина, щоб взяти участь у засіданні дорадчого комітету. Учасники зібрання на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем працювали над Планом дій щодо покращення якості надання адміністративних послуг, роботи з персоналом та можливості впровадження електронних сервісів.

Детально зупинилися на вдосконаленні внутрішніх нормативно-правових актів, інформаційних картках, розробці інструкції поводження персоналу в непередбачуваних ситуаціях.

Також обговорили необхідність створення електронного порталу Центру надання адміністративних послуг, де споживач зможе дізнатися всю необхідну інформацію, записатися на прийом, спостерігати за етапами виконання його звернення.

Після певних доопрацювань та узагальнень разом з експертами буде сформовано План дій щодо покращення якості надання послуг, який потрібно буде виконати протягом шести місяців.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua