Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 листопада 2017 року 12:09

Пирятинська міська рада ділилася досвідом

9 листопада в Пирятині відбувся семінар „Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг“ для керівників центрів надання адміністративних послуг Полтавської області. Навчання проводилося за ініціативи Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з Полтавським центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми U-LEAD з Європою.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав всіх учасників на пирятинській землі і зазначив, що міська рада охоче поділиться своїм досвідом у напрямку створення та роботи ЦНАПу.

Директор Всеукраїнської асоціації ЦНАПів України Андрій Дергун розповів про роль Асоціації у поширенні кращих практик та обміні досвідом щодо надання адмінпослуг. Зазначив, що Пирятинський міський ЦНАП перший у Полтавській області, який приєднався до Асоціації. Тож на засіданні відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю та партнерство між ГО „Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг“ та Пирятинською міською радою.

„Сьогодні дуже важливо не лише гарно виконувати свою роботу, а й вміти і хотіти поділитися досвідом з колегами“, - сказала виконавчий директор Асоціації ОТГ Валентина Полтавець. Також повідомила, що Асоціація створює мережу для обміну досвідом і Пирятин – перша платформа. З цієї нагоди вручила Олексію Рябоконю пам’ятну табличку.

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур та керівник ЦНАПу Людмила Коваль розповіли про шлях створення Центру надання адміністративних послуг та його роботу. Далі члени делегації відвідали новостворений заклад, де побачили в дії все те, про що їм розповідали. Гості були враджені не лише виглядом ЦНАПу, а й професійністю його працівників.

Після завершення семінару всі учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua