Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 листопада 2017 року 12:56

“Енергоефективність та відновлювані джерела енергії: сьогодення та перспективи”

7 листопада в Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбулась конференція “Енергоефективність та відновлювані джерела енергії: сьогодення та перспективи”, яку проводили Асоціація з енергоефективності та енергозбереження під егідою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та за підтримки Угоди Мерів та GIZ в рамках XIІІ Міжнародного конгресу „Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства“.

В роботі Конференції взяли участь начальник та головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту виконкому Пирятинської міської ради Олександр Новіков та Руслан Биков.

Ключовими питаннями цієї Конференції стали:

-       „Нове“ енергоефективне законодавство: старі виклики – нові можливості.

-       Впровадження енергоефективних проектів: рекомендації донорів та міжнародних інституцій.

-       Інструменти залучення інвестицій у проекти відновлювальної енергетики в умовах  „нових правил гри“ на енергоринку.

Серед понад 160 учасників Конференції були представники міжнародних організацій, проектів та фінансових установ (GIZ, USAID, NEFCO, EBRR, IQ-Energy), незалежні експерти, представники неурядових організацій та профільних асоціацій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua