Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 листопада 2017 року 17:35

50 років будинку культури

Сьогодні, 7 листопада, в Пирятині відзначали подвійне свято: 50-річчя районного будинку культури і День працівників культури  та майстрів народного мистецтва.

1964 року на місці зруйнованого собору розпочалося будівництво будинку культури в Пирятині і вже через три роки заклад відчинив свої двері для відвідувачів. Спогадами про те, як відбувалися будівельні роботи, поділилися безпосередні учасники Раїса Cоколова та Олександра Шульженко. Засновник народного хорового колективу „Пирятин“ Борис Джура розповів про творчий шлях цього колективу.

Нині в районному будинку культури працює 17 творчих, креативних і талановитих людей, які своєю щоденною працею розвивають культуру нашого краю та примножують народні традиції. З 2000 року очолює заклад Сергій Козін. Їх та всіх працівників культури і майстрів народного мистецтва привітали міський голова Олексій Рябоконь, начальник відділу культури і туризму міської ради Лідія Прокопенко. Вручили подарунки з нагоди ювілею будинку культури та грамоти кращим працівникам культури з нагоди професійного свята.

Вітальні слова лунали також від голови районної ради Сергія Пазюка, заступника голови райдержадміністрації Ольги Яременко, директора школи естетичного виховання Володимир Луценко, т.в.о. начальника сектору культури і туризму Олега Холода та гостей  - колег із сусідніх районів.

Музичні вітання звучали у виконанні вихованців та педагогів школи естетичного виховання, учасників художньої самодіяльності районного будинку культури. У фойє були облаштовані виставки архівних світлин та виробів народного мистецтва.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua