Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 листопада 2017 року 08:24

Практичний семінар-навчання „Енергоефективнісмть та енергоменеджмент для об’єднаних територіальних громад“

3 листопада у Пирятинській міській об’єднанній територіальній громаді, в рамках проекту „Енергоефективність та енергетичний менеджмент в об’єднаних територіальних громадах”, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини спільно з „U-Lead з Європою“, відбувся практичний семінар-навчання „Енергоефективнісмть та енергоменеджмент для об’єднаних територіальних громад“.

Семінар-навчання провів головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Руслан Биков.

В даному заході взяли участь виконувач обов’язків міського голови Ігор Шикеринець, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Олександр Новіков, керівники та завідувачі господарством комунальних об’єктів територіальної громади.

В процесі ознайомлення з презентацією було зазначено, що сьогодні впровадження енергоефективних заходів є нагальною потребою та можливістю заощадити кошти бюджету громади. Термомодернізація будівель бюджетних устав надає можливість зменшити витрати на енергоресурси та подовжити їх термін експлуатації. На прикладах було продемонстровано кращі практики впровадження системи енерогменеджменту в інших містах та громадах, які є лідерами в даному процесі. Висвітлено кроки реалізації енергоефективних проектів. Після цього учасники семінару-навчання обмінялись враженнями та підвели підсумки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua