Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2017 року 16:38

Впровадження Єдиних вимог до якості обслуговування відвідувачів

Як вже повідомлялося раніше виконавчий комітет розпочав роботу по впровадженню Єдиних вимог (стандарту) до якості обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг. Які стандарти якісного обслуговування? Як повинен вести себе адміністратор при спілкуванні з клієнтом? Як повинні взаємодіяти між собою працівники виконавчого комітету?  Як діяти в нестандартних або конфліктних ситуаціях під час обслуговування? Які створити умови, щоб громадяни від вас виходили задоволені результатом? Як змінити філософію та застосувати найкращі практики співпраці представників органів влади та громадян? Як цього досягти команді? На ці та інші  питання давали відповідь під час навчання, проведеного керуючим справами виконкому Ларисою Кочур та адміністраторами Центру надання адміністративних послуг.

Адміністратори презентували основні принципи взаємодії з відвідувачами, правила професійного спілкування, етичні норми поведінки, зовнішній вигляд адміністратора чи працівника відділу. Адже дотримання Стандарту працівниками виконавчого комітету міської ради  гарантуватиме відвідувачу отримання обслуговування найвищої якості та сприятиме формуванню позитивного іміджу міської влади.

В ході цього навчального заходу були використані елементи тренінгу щодо роботи в команді, ефективної комунікації. Учасники навчання проаналізували правильну та неправильну поведінку як адміністратора, так і клієнта, які були подані у відеороликах, попрацювавши у фокус-групах. А потім презентували свої висновки.

Насамкінець, знову виконавши творче завдання, обговорили над якими недоліками варто попрацювати у колективі аби досягти ефективного спілкування між відділами та працівниками. У підсумку дійшли до висновку, що для досягнення спільної мети команда міської ради повинна бути згуртованою, професійною та відповідальною.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua