Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2017 року 15:45

І знову перемоги Центру творчості!

У Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді підведено підсумки обласного конкурсу мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва позашкільних навчальних закладів. У цьому році тема  конкурсу – "Орнамент – етнічний код полтавського краю".

Для участі у Конкурсі подали заявки 88 педагогів з 28 позашкільних навчальних закладів області. Журі, до складу якого входили члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України, працівники освіти, відзначили творчий підхід до виконання завдань. Педагоги Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості теж  були учасниками конкурсу та посіли призові місця.

Дипломом І ступеня нагороджена Ярунець Інна Вікторівна – керівник гуртка "Аплікація соломкою" (номінація "Вироби із природного матеріалу"). Дипломами ІІІ ступеня нагороджені Ніколаєва Світлана Степанівна – керівник гуртка "Бісероплетіння" (номінація "Бісероплетіння") та Дев’яніна Олена Миколаївна – керівник гуртка "Чарівна стрічка" (номінація "Вишивка").

Від педагогів не відстають і гуртківці. Вихованка гуртка "Квілінг" – Мохоніч Вікторія (кер. Ярунець І.В.) отримала грамоту за ІІ місце у регіональному відкритому конкурсі дитячої творчості "Дивосвіт".

Бажаємо Центру творчості і надалі радувати нас своїми перемогами!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua