Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 травня 2015 року 18:50

Відбувся семінар з обміну досвідом

18 травня в м. Полтава відбувся семінар з обміну досвідом „Кращі практики місцевого самоврядування у сферах співпраці влади та громади розвитку місцевих ресурсів, залучення інвестицій“, організований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальногоьгосподарства України у співпраці з Програмою Ради Європи „Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні“. 

Пирятинську міську раду на семінарі представляли міський голова Олексій Рябоконь, як представник міста, яке приймає активну участь у реалізації різних міжнародних проектів та програм,  та заступник міського голови Ігор Шикеринець, як учасник Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку „РЕГІОНЕТ“.

Учасники заходу мали можливість з кращими практиками місцевого самоврядування у сферах співпраці влади та громади, розвитку місцевих ресурсів та залучення інвестицій, які були представлені такими містами-переможцями Конкурсу кращих практик різних років. Присутні обмінялися думками, враженнями і питаннями та ближче познайомилися один з одним, аби налагодити тісну співпрацю між містами для обміну досвідом. Адже, на нашу думку, міста повинні поширювати свої напрацювання, щоб кожен населений пункт, не зважаючи на його розмір та кількість населення, був сучасним, привабливим, комфортним та європейським.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua