Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 жовтня 2017 року 16:35

День визволення України на Пирятинщині

27 жовтня у великій залі адмінбудинку з нагоди 73-ї річниці визволення  України від нацистів відбулися урочистості за участі ветеранів війни, керівників міста та району, громадськості, учнів шкіл міста.

Міський голова відзначив, що зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край  від  нацистів – наш святий обов’язок. Побажав всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям  міста здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

Зі святом присутніх привітали голова районної ради Сергій Пазюк, заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко та голова районної організації ветеранів війни Богдан Дубецький.

Керівники міста та району відзначили ветеранів війни та активних учасників ветеранського руху подарунками і квітами.

Від молодого покоління літературно-пісенну композицію „Пам’ятаємо завжди“ підготували учні Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. № 1 Катерина Кадура та Альона Масляник.

Святковий настрій учасникам зібрання дарували народний самодіяльний хоровий колектив клубу „Ветеран“ та учасники зразкового аматорського хореографічного колективу „Стиль“ школи естетичного виховання.

 Пирятинський краєзнавчий музей підготував тематичну виставку архівних матеріалів, що стосуються подій Другої світової війни.

У рамках заходу керівники та ветерани вшанували пам’ять загиблих у Другій Світовій війні покладанням кошиків з квітами до Меморіалу Вічної Слави.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua