Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 травня 2015 року 12:30

Вишиванка єднає пирятинців

Сьогодні наш Пирятин заяскравів барвистими вишиванками. На вулицях міста можна зустріти усміхнених дорослих та дітей, які підтримали всеукраїнське свято вишиванки. Добре, що на Україні з’явилося таке гарне, неформальне  свято, коли без зайвих слів  і пафосу, просто одягнувши вишиванку, вийшов на вулицю рідного міста, ти засвідчив свою любов та повагу до свого народу, історії, традиції та культури.

Так і ми, працівники міської ради, прийшовши на роботу у вишиванках, робимо і сьогодні буденну справу: організовуємо ремонт БДЮТу, вирішуємо проблеми водопроводу в с. Калинів Міст, видаємо довідки на субсидії, влаштовуємо діток в дитсадки та вирішуємо інші проблеми, які турбують членів нашої громади, але робимо це ще з більшим усвідомленням, що кожен з нас живе і працює для нашої громади та нашого українського народу.

Особливо зворушливо було побачити святкову вервечку малечі міської школи № 4 у вишиванках, віночках,  з синіми та жовтими кульками та синьо-жовтими прапорцями, які поклали квіти до меморіалу Слави.

Так неформальне свято вишиванки відновлює генетичний код в душах та серцях пирятинців.    

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua