Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2017 року 15:47

Надання грантової підтримки Пирятинській об’єднаній громаді

В рамках проекту „Реформа в сфері енергоефективності України“, який реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH від Програми „U-LEAD з Європою“ та фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, 25 жовтня відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя, головного спеціаліста відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Руслана Бикова із головою правління громадської організації „Грінері“ Борисом Пахолюком та директором Департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Сергієм Гаращуком.

Метою зустрічі було укладання Угоди про надання грантової підтримки у реалізації проекту „Запровадження енергоменеджменту та енергомоніторингу в системі бюджетних закладів Пирятинської міської ради Полтавської області“. Грантова підтримка складає 110 000 грн. Ці кошти будуть використані на проведення енергетичних аудитів  п’яти комунальних об’єктів – закладів освіти. Також, проектом передбачено подальше впровадження автоматизованої системи енергетичного моніторингу в закладах бюджетної сфери.

Дані заходи сприятимуть підвищенню ефективності використання енергоресурсів, підвищенню надання високоякісних енергетичних послуг, збереженню та модернізації будівель, формуванню нової моделі поведінки споживачів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua