Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 жовтня 2017 року 14:18

На засіданні бюджетної комісії

24 жовтня відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю голів інших постійних комісій. Обговорювалися питання щодо внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда проінформувала, що відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 17 жовтня цього року Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді додатково виділено півмільйона гривень на капітальний ремонт вулиці Степова в с.Олександрівка Пирятинського району. Ці кошти треба освоїти до 1 листопада, відтак необхідно терміново прийняти субвенцію до бюджету міської ОТГ. Комісія підтримала подану пропозицію щодо прийняття та розподілу субвенції з обласного бюджету в сумі 500 тис.грн з наступним затвердженням на черговій сесії міської ради рішення „Про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на      2017 рік“.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Ірина Цюра повідомила про труднощі з придбанням вугілля для дошкільних навчальних закладів. Вже тричі оголошувалися тендерні закупівлі, але переможець не визначений. Обговорювалася можливість проведення перерозподілу коштів між статтями видатків. Комісія не підтримала такий шлях вирішення питання, зважаючи на те, що певний запас вугілля і дров у закладах є. Рекомендувала відділу бухгалтерського обліку та звітності терміново подати оголошення про проведення четвертої тендерної закупівлі вугілля у системі „Прозоро“, а дошкільним закладам – економно витрачати наявні ресурси.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua