Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 жовтня 2017 року 08:24

Акценти засідання постійної комісії

6 жовтня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати заслухали інформацію заступника міського голови Максима Варави щодо стану підготовки об’єктів комунальної власності, зокрема навчальних закладів, до роботи в осінньо-зимовий період. Практично всі об’єкти готові до опалювального сезону. З 10 жовтня розпочнуться пробні пуски систем теплопостачання в закладах освіти.

Також обговорили стан виконання робіт з реконструкції вуличного освітлення та з ремонту дорожнього покриття (висипка, грейдерування, асфальтування). Комісія взяла інформацію до відома і рекомендувала пришвидшити роботи.

Розглянуто питання про стан поверхневих мереж вуличного водовідведення. Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко проінформував, що за наявними мережами підприємство слідкує. Комісія рекомендувала обстежити все місто та розробити Програму на 2018 рік щодо розширення мережі вуличного відведення поверхневих вод.

Тривале обговорення викликали зміни до Програми  утримання служби благоустрою комунального підприємства „Каштан“ та Програми фінансування потреб КП „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності. Першу комісія рекомендувала зняти з розгляду, доки не буде експертного висновку, адже Програма потребує додаткового виділення коштів. Іншу програму підтримала і рекомендували на бюджетну комісію подати розрахунки щодо ремонту покрівель будинків № 66А по вул.Європейська та № 2 по вул.Полтавська.

Після розгляду питань порядку денного було порушено питання щодо реконструкції теплотраси будинків № 4А і 4Б по вулиці Європейська. Рекомендовано вивчити питання детально.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua