Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 жовтня 2017 року 17:10

У старостатах надаватимуться послуги із соціальної підтримки населення

Пирятинська міська рада приймає участь у Проекті Мінсоцполітики „Модернізація системи соціальної підтримки населення України“, метою якого є впровадження моделі адміністрування надання соціальних послуг за принципом єдиного вікна. 5 жовтня управлінням соціального захисту населення проведено відповідне навчання для адміністраторів старостатів Калинового Мосту та Олександрівки Зої Бердій та Ірини Бокової, а також головного спеціаліста з соціальних питань міської ради Анастасії Колос.

Начальник відділу грошових виплат та компенсацій Антоніна Ігнатович розповіла про кожний вид соціальної допомоги, який надаватиметься в старостатах. Звернула увагу на техніку ведення співбесіди з громадянами, прийом, обробку та зберігання документів. На прикладі показала, як ведуться журнал та реєстри прийнятих справ. Під час навчання виникали запитання, на які спеціалісти отримували роз’яснення та відповіді.

Надання послуг із соціальної підтримки населення в старостатах дозволить жителям села отримувати якісні послуги на місцях, не приїжджаючи до міста.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua