Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 жовтня 2017 року 16:08

Засідання координаційної ради

5 жовтня відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету. Було розглянуто п’ять питань порядку денного. Першим обговорено порядок проведення моніторингу активності громадян в реалізації громадського бюджету. Вирішено проводити анкетування під час голосування.

Далі обговорювалося питання розробки Програми та виділення коштів на проведення інформаційної кампанії. Така Програма потрібна для того, щоб проводити просвітницьку роботу серед населення, активізувати пирятинців до написання проектів та участі у голосуванні.

На засіданні розглянуто відвідуваність засідань Координаційної ради її членами. Голова ради Богдан Бондаренко зауважив, що від активності Координаційної ради залежить успіх впровадження та реалізації Громадського бюджету. Було запропоновано проводити засідання у конкретно визначений день - останній четвер кожного місяця.

Останнє питання стосувалося проектної пропозиції „Сенсорне освітлення 2 пішохідних переходів“, яку подано цього року. У експертної групи виникли зауваження, автору було запропоновано внести зміни, але він відмовився. Відповідно до Положення про громадський бюджет, негативно оцінена проектна пропозиція виноситься на розгляд постійної комісії міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua