Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 травня 2015 року 16:59

У Пирятині започатковано новий творчий фестиваль

Вже другу семиструнну і по мудрому сумну весну зустрічають шанувальники пісні та духовності без Володимира Прокопенка. З метою вшанування його пам’яті, популяризації авторської пісні, розвитку самодіяльної композиторської діяльності району 16 травня в районному Будинку культури проведено перший фестиваль авторської пісні. Далеке і близьке злилися воєдино після вступних слів ведучої – Лідії Прокопенко, яка, не розмінявши пам’ять на дрібне, у щирій усмішці, вгамувавши щем душі, створила дружню та теплу атмосферу фестивалю.

Учасників фестивалю від міської громади щиро привітав  міський голова Олексій Рябоконь та нагадав хороші слова про Володимира Григоровича, як про давнього вірного друга, відповідального колегу, творчу, неординарну особистість. Авторським віршем привітав присутніх голова районної ради Сергій Пазюк. Заступник голови райдержадміністрації Світлана Педь побажала організаторам та фестивалю довгого творчого життя, натхнення, нових пісень та здобутків.       

Розпочав дійство родинний ансамбль „Водограй“ районного Будинку культури піснею „Володимиру Григоровичу Прокопенку присвячується“. Глядачі опинилися в коловерті музичного життя нашого краю та поринули в чудову атмосферу фестивалю, де щиро та сердечно виконувалися власні твори про Україну, рідний край, про наше непросте сьогодення, про учасників антитерористичної операції на Сході нашої країни. 

По завершенню І-го Фестивалю авторської пісні пам’яті В.Прокопенка керівництво міста та району вручили учасникам Дипломи та подарунки на згадку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua