Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2015 року 22:57

Про фінансово-господарську діяльність звітують комунальники

13 травня на черговому засіданні виконкому міської ради заслухано звіти комунальних підприємств міста  про виконання ними фінансових планів  та господарську діяльність за перший квартал 2015 року.

Комунальні підприємства міста, а це „Каштан“, „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди, магазин роздрібної торгівлі „Райдуга“, готель „Пирятин“ спрацювали з прибутком.

Проведений аналіз господарської діяльності міського водоканалу показав, що підприємство зазнає великих втрат у зв’язку з  неконтрольованим використання води мешканцями міста, тобто для поливу огородів та інших цілей. Виконавчим комітетом акцентовано увагу на необхідності вжиття конкретних дієвих заходів щодо відключення від водопостачання „злісних“  боржників та споживачів,  які використовують воду не за призначенням.

За інформацією КП „Каштан“ на підприємстві зросли доходи від реалізації послуг по вивезенню твердих побутових відходів, утриманню будинків. Разом з тим, зростання цін на матеріали та енергоносії негативно вплинули на фінансовий стан комунального підприємства.  

Значно знизився отриманий прибуток в порівнянні з відповідним  періодом 2014 року по Пирятинських госпрозрахункових очисних спорудах. Це спричинено зменшенням обсягу виробництва продукції та відповідно і зменшенням споживання послуг ПАТ „Пирятинський сирзавод“.

КП „Готель „Пирятин“ також працює над покращенням іміджу готелю, створенням зручностей для гостей міста. Тривають ремонтні роботи в готельних номерах, придбано необхідні матеріали,  меблі та обладнання.

Продовжується роботи по реконструкції фасаду книжкового магазину „Райдуга“.

Більш детально зі звітами комунальних підприємтсв можна буде ознайомитися в розділі КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua