Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 серпня 2017 року 09:26

Молодіжний форум

25-27 серпня в позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку „Зоряний“ в с. Потоки Кременчуцького району відбувся  Міжрегіональний молодіжний форум „Молодь, мир та безпека“.

Цього року в роботі форуму, організаторами якого є управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні та участі інших агенцій системи ООН в Україні, взяли участь понад 230 людей.

Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представляли головний спеціаліст з питань молоді та спорту відділу освіти Вячеслав Смаровоз, депутат міської ради Аліна Мірошніченко, педагог–організатор опорного навчального закладу  Пирятинська зш І–ІІІ ст. №6 Ольга Воронова та двоє учнів шостої школи Рувім Цікал і Данило Бих.

Протягом трьох днів учасники працювали в тих комітетах, які їм найближчі. Пирятинці обрали – „Участь. Розширення інклюзивного представництва молоді у процесі прийняття рішень на всіх рівнях“.

Брали участь у дискусіях та майстер – класах, обговорювали проблеми та інші актуальні питання сьогодення щодо представництва молоді у процесі прийняття рішень на всіх рівнях.

За результатами форуму учасники повернулися із чітким планом дій розвитку молодіжної політики в місті, які мають в собі основні напрямки Резолюції 2250.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua